Muziek, Recreatie, Winkelcentrum promotions

Dierendans

Wilt u Dierendans boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dierendans vindt u hier op deze pagina.

Leon Lutterman muzikant in hart en nieren treedt al jaren op als troubadour. Tijdens zijn optredens kwam hij tot de ontdekking dat zijn liedjes erg aansloegen bij het jonge publiek. Aangemoedigd door dit enthousiasme heeft hij al zijn muzikale kunsten in de strijd gegooid en heeft een beestachtig leuk, muzikale, komische en vooral vrolijke kinderprogramma samengesteld.

Een programma geschikt voor groepen tot 50 kinderen van 3 t/m 10 jaar boordevol met aanstekelijke liedjes die in het teken staan van “dieren” en “dansen”.

Dit afgewisseld met leuke sketches waarbij het jonge publiek betrokken wordt om vanuit de zaal en op het podium mee te doen.

YouTube video

Wilt u meer weten over Dierendans?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dierendans is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dierendans.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dierendans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dierendans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dierendans

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens