Winkelcentrum promotions

Dickens fotograaf

Wilt u Dickens fotograaf boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dickens fotograaf vindt u hier op deze pagina.

De Dickensfotograaf laat de kerstsfeer uit de tijd van Charles Dickens herleven door uw gasten op de foto te zetten met prachtige kostuums uit de 19e eeuw.

Deze Victoriaanse kleding kan vrij eenvoudig over gewone kleding worden aangetrokken vanwege een klittenband aan de achterzijde. De kerstfotograaf beschikt over een sfeervol nostalgisch winterdecor. Deze digitale kerstfoto’s van de Dickensfotograaf kunnen op Facebook geplaatst worden.

Deze vorm van Charles Dickens Entertainment is uitermate geschikt voor in een winkelcentrum, tijdens een kerstmarkt, kerstbraderie, tijdens een kerstborrel of een kerstbijeenkomst. Het aantal digitale foto’s is onbeperkt!

Wilt u meer weten over Dickens fotograaf?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dickens fotograaf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dickens fotograaf.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dickens fotograaf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dickens fotograaf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dickens fotograaf

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens