Dickens animatie

Wilt u Dickens animatie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dickens animatie vindt u hier op deze pagina.

De geur van dennenbomen en lekker eten. Pakjes onder de Kerstboom. Maretak in de deuropening. En natuurlijk: handenvol muziek. Kerstliederen oud en nieuw. Ze worden allemaal a capella gezongen door het duo “What the Dickens?”. In stijlvolle kostuums uit Dickens tijd, met welluidend gezang en een kwinkslag hier en daar, brengen ze overal de juiste sfeer. Ze weten de gevoelige snaren te raken en brengen warmte en gezelligheid rondom kampvuren en in elke zaal en ruimte waar men maar Kerstmis wil vieren.

“Deck the halls… En ook de tafel!”

Wilt u meer weten over Dickens animatie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dickens animatie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dickens animatie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dickens animatie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dickens animatie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dickens animatie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens