Overig Entertainment, Recreatie, Shows

Dick de Witte`s Senioren show

Wilt u Dick de Witte`s Senioren show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dick de Witte`s Senioren show vindt u hier op deze pagina.

Samen met Conny Vink, de allround zangeres die elk repertoire aan kan, heeft Dick de sprankelende show “Uit & Thuis”.

Met deze ca 2 x 60 minuten durende show maken Conny en Dick een muzikale wereldreis. Een boeiende reis, waarbij het publiek zich UIT maar zeker ook THUIS zal voelen en waarbij veel te horen, te zien en te lachen valt.

Sfeervolle liedjes, verbazingwekkende variété acts, prachtige duetten, komische situaties, swingende medleys en kolderieke parodieën. Dit zijn de perfecte ingrediënten waarmee Conny en Dick het publiek weten te amuseren.

Al deze showelementen wisselen elkaar in hoog tempo af. Daardoor ontstaat een flitsende show, die het publiek een onvergetelijke middag of avond bezorgt.

Wij wensen U dan ook een prettige reis!

Wilt u meer weten over Dick de Witte`s Senioren show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dick de Witte`s Senioren show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dick de Witte`s Senioren show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dick de Witte`s Senioren show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dick de Witte`s Senioren show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dick de Witte`s Senioren show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens