Overig Entertainment, Shows

Dick de Witte`s Music & Comedy

Wilt u Dick de Witte`s Music & Comedy boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dick de Witte`s Music & Comedy vindt u hier op deze pagina.

Een doedelzakspeler maakt zijn entree en veroorzaakt veel hilariteit. Hij lijkt en klinkt zo echt. Maar toch…….Is het zijn tred, zijn spel, zijn blik? Twijfel verandert in gelach. De lach breekt het ijs. De toon is gezet. Met deze verrassende entree begint de kolderieke show “Music & Comedy”. “Music & Comedy” neemt Dick de Witte op humoristische wijze een loopje met een veelzijdig en kleurrijk muziekrepertoire. Opera, house, latin, rock en swing worden met een uitgebreid arsenaal aan muziekinstrumenten schalks aan elkaar geregen.

Soms is het een grappige combinatie van een instrument met een daarvoor ongebruikelijke muziekstijl, dan weer de ludieke speelwijze of een belachelijk defect.Maar steeds gaat de muzikaliteit gepaard met komische situaties en meesterlijke karikaturen. Soms spetterend uitbundig, dan weer met een aandoenlijk spel vol subtiliteit. Maar altijd met grote intensiteit.

De kracht van MUSIC & COMEDY zit mede in de aanstekelijke, clowneske uitstraling, waarmee Dick de Witte zijn publiek bespeelt. Een spel, dat borg staat voor een rijkdom aan beelden, klanken en humor. De visuele kracht maakt gesproken tekst overbodig en de humor internationaal! De Act: live optreden met doedelzak, slagwerk, trompet, viool en zangact.

Wilt u meer weten over Dick de Witte`s Music & Comedy?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dick de Witte`s Music & Comedy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dick de Witte`s Music & Comedy.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dick de Witte`s Music & Comedy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dick de Witte`s Music & Comedy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dick de Witte`s Music & Comedy

Gegevens van het optreden

Contactgegevens