Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

Dibo de wensdraak

Wilt u Dibo de wensdraak boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dibo de wensdraak vindt u hier op deze pagina.

Dibo de wensdraak woont in het magische ‘Cozy Land’. Samen met zijn vrienden Annie, Kraa, Rosie, Elo en Olivier speelt hij de hele dag! ‘Cozy Land’ is een plek waar je dromen werkelijkheid worden en al je wensen uitkomen! Dankzij Dibo beleven zijn vrienden geweldige ervaringen die ze nooit hadden kunnen bedenken.

Dibo is een lieve, zachte, grote paarse draak. Zo groot dat de hele grond trilt als hij eraan komt lopen! Dibo houdt er van om kadootjes te geven aan zijn vrienden uit Cozy Land. Hoe dat gebeurt kun je elke zien in de afleveringen van Dibo de wensdraak op Nickelodeon!

Wilt u meer weten over Dibo de wensdraak?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dibo de wensdraak is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dibo de wensdraak.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dibo de wensdraak ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dibo de wensdraak zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dibo de wensdraak

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens