Artiesten

Desray

Wilt u Desray boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Desray vindt u hier op deze pagina.

Het is misschien niet het genre dat we van haar gewend waren, maar wél de stijl die Desray past als de perfecte outfit. Met de single You Can Be Loved geeft ze haar nieuwe visitekaartje af. Aangenaam: Desray, voor al uw aanstekelijke countrypop vol folk-, soul- en Americana-invloeden.

Desray is al jaren een grote in het Nederlandse muzieklandschap. Nadat ze als 18-jarige de Soundmixshow won met haar vertolking van Anita Meyer kwam ze terecht in de stal van Joop van den Ende.

Als zangeres van 2 Brothers On The 4th Floor scoorde ze vervolgens meerdere wereldhits en treedt Desray nog steeds veel op in binnen- én buitenland.

Bovendien is Desray zelfstandig ondernemer en werkt als Vocal coach voor Vocal Center. HET grootste netwerk van stemspecialisten in Nederland. Daarnaast geeft zij zang gerelateerde workshops aan het bedrijfsleven. De workshops zorgen voor verbinding, overwinning en vrolijkheid. “In de workshops leert men elkaar op een hele andere manier kennen dan op het werk. De menselijke kant komt meer naar boven wat voor begrip voor de ander zorgt. Zingen is een heerlijke uitingsvorm en die liefde voor zingen wil ik graag overbrengen bij mensen.”

Muziek is dus de verbindende factor. Om die verbinding te blijven voelen organiseert zij ook liveoptredens in de vorm van intieme Huiskamerconcerten. Maandelijks presenteert ze Music Legends en Back to the Essence met band en bekende gastartiesten op verschillende locaties in het land.

2 Brothers on the 4th Floor

Het werk met 2 Brothers On The 4th Floor doet ze nog steeds graag. “Nineties-feesten leven ontzettend onder fans en staan garant voor gezelligheid. Zolang het publiek en wij het leuk vinden, gaan we daarmee door.

Het hoort bij mij maar het is niet meer mijn toekomst. Ik heb meer in me dan het zingen van dance-liedjes, wil ook werken aan nieuwe songs in de studio en lekker spelen met mijn band. De flow die ontstaat met een live band heeft iets “magisch”. Dus besloot Desray op zoek te gaan naar een eigen muzikale richting, een stijl die haar nieuwe energie zou opleveren.

Het verkennen van Country Muziek

Juist door haar veelzijdigheid was het vinden van een eigen richting niet makkelijk. Het heeft dan ook een paar jaar geduurd tot ze bij de kern kwam. “Ik wilde iets unieks bijdragen, een stijl die ik me eigen kon maken, en vooral vanuit mijn eigen passie en hart kunnen zingen.”

Op haar zoektocht ging ze terug naar haar roots, de muziek die haar ouders vroeger thuis draaiden: Simon & Garfunkel, Johnny Cash, Eric Clapton, The Eagles. Maar Desray zocht verder, naar artiesten van nu.

Zo kwam ze terecht bij de countryband Rascal Flatts, in de VS een grote speler. Vrouwelijke inspiratiebronnen bleken zangeressen als Martina McBride, Dolly Parton, Bonnie Raitt, Carrie Underwood. Sheryl Crow en Melissa Etheridge.

YouTube video

Wilt u meer weten over Desray?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Desray is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Desray.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Desray ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Desray zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Desray

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens