Artiesten

Dennis van Aarssen

Wilt u Dennis van Aarssen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dennis van Aarssen vindt u hier op deze pagina.

Winnaar The Voice of Holland 2019!

Toen hij als kleine jongen de jazz cd van popzanger Robbie Williams hoorde wist hij het zeker: dit wil ik ook! De aanschaf van een webcam om al zijn nummers op te nemen liet dan ook niet lang op zich wachten.

Inmiddels is hij 24 jaar en projectmanager bij een marketingbedrijf. Maar nog steeds wordt hij warm van een plaat van bijvoorbeeld Frank Sinatra. Met zijn deelname aan The voice of Holland hoopt Dennis jazz weer op de kaart te zetten.  Op 22 februari 2019 is Dennis gekroond tot winnaar van The Voice of Holland 2019.

Hij imponeerde in de talentenjacht onder meer met de nummers ‘Mr. Bojangles’ van Robbie Williams en ‘That’s Life’ van Frank Sinatra. Zijn single was een in een nieuw jasje gestoken ‘Modern World’ van mede-coach Anouk.

YouTube video

Wilt u meer weten over Dennis van Aarssen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dennis van Aarssen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dennis van Aarssen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dennis van Aarssen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dennis van Aarssen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Otto Lagerfett

Erik Dikeb

Frank Verkooyen

Nielson

Harten 10

Aanvraagformulier Dennis van Aarssen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens