Artiesten

Dennie Christian

Wilt u Dennie Christian boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dennie Christian vindt u hier op deze pagina.

Dennie Christian is op 22 mei 1956 in Bensberg bij Keulen als Bernd Althoff geboren.Toen hij leerjongen bij een verzekeringsmaatschappij was, leerde hij zijn latere producer kennen. Zijn eerste liedjes nam Dennie als 17-jarige op. Zijn eerste plaat was “Jede große Liebe hat ein Happy-End”. Pas zijn vierde single bracht het succes: “Rosamunde”. Dennie trok zich na zijn eerste vijf jaar als artiest uit Duitsland terug en concentreerde zich als zanger en tv- en radio-presentator op de Benelux. Als opvolger van Freddy Quinn presenteerde hij het “Schlagerfestival van Kerkrade” sinds 1982 .

Na de dood van zijn manager, vriend en festival-organisator Harry Thomas in 1991 nam hij ook de organisatie van het festival over. Aan het eind van de jaren 80 keerde hij terug en had een comeback in Duitsland. Een platina LP en elf gouden LP´s evenals twee gouden singles ontving de zanger tot nu toe. Tekst: Stefan Ulrichs/Marjolein Kranse (Dennie Christian Service). Over de artiest en mens “Dennie Christian”.

Sommige mensen behouden ook als ze ouder worden een soort innerlijke jeugd, die het hun mogelijk maakt, in hun doen en laten flexibel en sprankelend van geest te blijven. Mensen, bij wie de jaren geen sporen achterlaten. Dennie Christian is zo’n mens. De inmiddels 44-jarige had in de afgelopen 27 jaar zowel in Duitsland als ook in de Benelux groot succes als radio- en TV-presentator, als presentator van het Schlagerfestival en als zanger. Tot op heden heeft de in Bensberg geboren zanger ontelbare albums en singles uitgebracht en daarmee een platina en ettelijke gouden elpees verdiend. Hij straalt nog steeds dezelfde charme en energie uit als in 1973, toen hij met „Rosamunde“ de eerste superhit scoorde. Maar ook op een ander gebied heeft Dennie Christian een verbazingwekkend talent.  Spelenderwijs lukt het hem om zijn positieve levensinstelling, zijn plezier in de omgang met mensen en de liefde voor Duitstalige muziek op het publiek over te brengen. Door hem werd het „Schlagerfestival“, dat hij sinds 1982 presenteert, tot een van de grootste en meest succesvolle shows in dit genre. Hij presenteerde in de jaren 80 en 90 een wekelijks programma op de Nederlandse radio en het RTL-TV-programma „Musikcafe“.

Ondanks zijn succes is de sympathieke krullenkop met beide benen op de grond gebleven. Voor zijn buren in zijn woonplaats Wardenburg (bij Oldenburg) is Dennie Christian „die aardige vent van hiernaast“, Nog steeds. Hoewel hij door zijn vele verplichtingen niet veel vrije tijd met zijn gezin kan doorbrengen, kan Dennie Christian het zingen echter gewoonweg niet laten!

Wilt u meer weten over Dennie Christian?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dennie Christian is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dennie Christian.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dennie Christian ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dennie Christian zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

3 J’s

Joël Borelli

Peter Douglas

Jan van Est

Cooldown Cafe

Aanvraagformulier Dennie Christian

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens