Den Bosch anders

Wilt u Den Bosch anders boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Den Bosch anders vindt u hier op deze pagina.

Een leuk interactief programma voor jong en oud. Op een van de vele terrassen in Den Bosch gaat u starten met een kop koffie en Bossche Bol.  Na deze culinaire ontvangst wordt de groep opgesplitst en gaat men van start met een Diezetocht of theatrale wandeling.

Ouder dan de 800-jarige stad ‘s-Hertogenbosch is de Binnendieze. Vóór 1185 vormden de riviertjes Dommel en Aa een Delta-gebied. Het water stroomt via de Dieze verder naar de Maas. Op een zandophoging temidden van dit waterrijke deltagebied, ter hoogte van de huidige Markt, werd de stad ‘s-Hertogenbosch gesticht. De riviertjes vormden toen de eerste stadsgracht.

‘s-Hertogenbosch groei de en in de veertiende eeuw werden de stadsmuren verlegd. Toen ook kwamen deze waterstromen voor een deel binnen deze veilige vestingmuren te liggen; dit waterstelsel noemen we de Binnendieze. Door twee hekels stroomt het water de stad binnen, om die via de Haven weer te verlaten. Na de Diezetocht zal men op cultuurhistorische wijze theatraal verrast worden door onze gidsen van de stad!  Zij leiden u op ludieke wijze door karakteristiek ‘s-Hertogenbosch en zorgen voor een opwaardering van uw culturele kennis. De gidsen nemen U mee in een theatrale tocht vol humor, plezier, interactie en verrassende ontdekkingen.

Voorgekauwde Kwat, Halve Kloten en Natte Gloppers?
Nooit van gehoord? Word wijzer, laat uw opgedroogde bron van wetenswaardigheden weer rijkelijk vullen door twee van deze rijk getalenteerde intellectuele veelweters.

Programma inclusief; Regie ITB Entertainment Group, Spel coördinator, 2 acteurs, Diezetochten, Materialen & rekwisieten voor programma, diverse drankjes bij ontvangst (koffie/thee/fris). Drankjes met hapje na afloop en kleine give-away als aandenken.

Wilt u meer weten over Den Bosch anders?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Den Bosch anders is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Den Bosch anders.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Den Bosch anders ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Den Bosch anders zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Den Bosch anders

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens