Artiesten

Demi van Wijngaarden

Wilt u Demi van Wijngaarden boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Demi van Wijngaarden vindt u hier op deze pagina.

Op haar 12e begon Demi (1998) met zingen. Haar talent viel meteen op en een jaar later stond ze in de finale van The voice kids. Haar auditie filmpje waarin ze “Something’s Gotta Hold On Me” zingt is met bijna 43 miljoen hits 1 van de best bekeken Voice audities ooit.

Na The voice kids heeft Demi verschillende singles opgenomen waarvan er 1 de iTunes top 10 behaalde. Demi is zich door de jaren heen altijd blijven ontwikkelen als zangeres met een voorkeur voor Soul, R&B en Pop. Na het halen van haar diploma richt Demi haar pijlen nu op haar muzikale carrière. Demi wordt gezien als 1 van de meest veel belovende zangeressen van het land.

Naast het zingen is Demi ook erg actief op social media, je kan haar volgen via Instagram en Facebook. Hier krijg je een kijkje in haar leven en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Demi heeft ook haar eigen YouTube kanaal. Hier plaatst zijn met grote regelmaat vlogs en covers. Zij zingt haar versie van bekende liedjes.

Na haar overdonderende Blind Auditions tijdens The Voice Of Holland  liet zij zien en horen dat zij mogelijk 1 van de kanshebbers was om het seizoen van 2018 de winst naar haar toe te trekken. Met haar keuze voor team Ali B hoopte zij de coach te hebben gevonden die het best bij haar past en waarmee zij Nederland nog meer gaat verbazen. Helaas heeft zij het af moeten leggen tegen Jim van der Zee, desalniettemin haal je met deze knaller een top-act in huis! 

Wilt u meer weten over Demi van Wijngaarden?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Demi van Wijngaarden is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Demi van Wijngaarden.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Demi van Wijngaarden ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Demi van Wijngaarden zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Demi van Wijngaarden

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens