Artiesten

Def Rhymz

Wilt u Def Rhymz boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Def Rhymz vindt u hier op deze pagina.

Als je Def Rhymz op de bühne bezig ziet dan zie je een man met onuitputtelijke energie, een elastieken lijf, een grote brok levenslust en ….. een hyperactief libido. Een soort superman eigenlijk.

Boem! Surprise!! Hoorgasme is af, klaar, gereed en nu overal te koop! Het 2e album van de verschrikkelijke dope Def is een feit! Een wapenfeit! Jan Publiek zal misschien zijn schouders ophalen en de plaat gewoon aanschaffen maar wie de hip hop in Nederland een beetje heeft gevolgd, weet dat het succes van Def Rhymz en zijn collega rappers hen niet zo maar is komen aanwaaien. Dik 16 jaar al is Def Rhymz bezig als ambassadeur van de hip hop cultuur en rapmuziek. De jonge Dennis Bouman startte als breakdancer, begon daarnaast te rappen, won daarmee wedstrijden, groeide uit tot stand-up comedian en tot populaire presentator van R&B party’s en aanverwanten. Druk baasje onze Def, altijd al geweest dus.

En plotseling viel alles op zijn plaats; de rapmuziek, daar was iedereen het nu wel over eens, was een blijvertje. Met name de Nederlands-talige rap had eindelijk een groter publiek bereikt, Def wist zijn jarenlange ervaring te verwerken tot een unieke act en … er was Topnotch een klein platenlabel dat zich gedekt wist door een grote en dat met Extince en onlangs de verzamelaar Alle 13 Dope duidelijk gemaakt dat graag een thuisbasis te zijn voor hip-hoptalent. Het eerste resultaat van de samenwerking tussen Topnotch en Def was de single Doekoe. Een week maar stond Doekoe op nummer 1, maar er was wel een Marco Borsato voor nodig om Def naar nummer 2 te duwen.

En toen was er dan het album, De Goeiste, en zo is het! Louter hits staan er op de plaat, Doekoe natuurlijk en Ziek en ook De Bom. Bijna alle nummers zouden zo de radio op en de hitparade in kunnen, ware het niet dat sommige teksten niet helemaal geschikt zijn voor uitzending overdag.

De kans is ook groot dat je tijdens een optreden de beide gezichten van Def krijgt te zien; die met en die zonder haar. Die twee gezichten zijn een beetje symbolisch voor de muziek van Def Rhymz, aan de ene kant de clown en geilneef en aan de andere, de kritische burger en verantwoordelijke vader. Def Rhymz is wel gek maar niet achterlijk.

Want al staat hij vooral bekend om zijn ondeugende teksten en haantjesgedrag, de Rotterdammer heeft wel wat meer in zijn mars. En op zijn lever. Terwijl nummers als Meisje, Voel en Tralalaaa aanstekelijke melodieën combineren met grappige ‘rode oortjes’ teksten snijden nummers als Wereldmensen, Politie Agent en Wees een vader voor je kind wel degelijk hout. Ook met een comedy sketch als Roddelen laat Def merken dat hij echt wel weet dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is, ook niet in Nederland.

Wilt u meer weten over Def Rhymz?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Def Rhymz is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Def Rhymz.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Def Rhymz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Def Rhymz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Gini Politi

Gebroeders Ko

De goldies

Frank Smeekens

Jacques Herb

Aanvraagformulier Def Rhymz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens