Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

Dee & Jay 4 kids show

Wilt u Dee & Jay 4 kids show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dee & Jay 4 kids show vindt u hier op deze pagina.

Een optreden van de DEE & JAY 4 KIDS KINDERSHOW met kinderentertainer Jay en DJ Dee staat garant voor een interactief feest voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Het is een muzikale en interactieve show met amusement van de bovenste plank. Er zitten diverse onderdelen in deze show waaronder een muziekquiz, spelletjes, polonaise lopen, een hilarische buikspreek act, een workshop disco dansen en nog veel meer! 

Zoals bij elke DJ kan je ook hier ‘plaatjes aanvragen´ In de pauze kunnen de kinderen langsgaan bij DJ Dee om hun favoriete muziek aan te vragen.

Wilt u meer weten over Dee & Jay 4 kids show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dee & Jay 4 kids show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dee & Jay 4 kids show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dee & Jay 4 kids show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dee & Jay 4 kids show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Dee & Jay 4 kids show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens