Artiesten

Deborah Carter

Wilt u Deborah Carter boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Deborah Carter vindt u hier op deze pagina.

De Amerikaanse jazz-vocaliste Deborah J. Carter heeft inmiddels ook de Europese scène veroverd met haar warme stemgeluid en levendige stijl. Ze zingt zoals ze het zelf omschrijft ‘ Omni Jazz’. Een schakering van diverse stijlen uit de jazz met een repertoire dat Jazz-classics en eigen bewerkingen bevat.

YouTube video

Wilt u meer weten over Deborah Carter?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Deborah Carter is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Deborah Carter.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Deborah Carter ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Deborah Carter zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Deborah Carter

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens