Artiesten

Dean Saunders

Wilt u Dean Saunders boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dean Saunders vindt u hier op deze pagina.

Dean Saunders, de winnaar van Popstars 2011 wordt op 9 januari 1981 geboren in Londen. Vijf jaar later verhuist hij samen met zijn ouders en broers Ben en Jamie naar Nederland. Vader Saunders start een tattooshop in Alkmaar, en de broers doorlopen hun schooljaren in Hoorn. Na zijn opleiding komt Dean te werken in het import- en exportbedrijf van zijn oom, waar hij verantwoordelijk is voor de in- en verkoop. Naar eigen zeggen een wereldbaan, en naast het zingen een grote passie voor Dean.

Dat het hart van de jonge Dean bij muziek ligt, wordt al snel duidelijk als hij samen met zijn muzikale vader en de inmiddels ook bekende broer Ben op zijn 13e praktisch alle talentenjachten afloopt. Met succes, want er worden in die perioden diverse prijzen in de wacht gesleept. De landelijke doorbraak laat echter nog even op zich wachten, deze komt er pas in 2000, als beide broers uit duizenden deelnemers worden verkozen om deel uit te maken van de formatie ‘Follow That Dream’. Deze band vloeit voort uit het RTL 4-programma ‘Alles voor de Band’, en scoort meteen een Top 10-hit. Na anderhalf jaar blijkt de band geen lang leven beschoren en focussen Dean en Ben zich op hun eigen toekomst. Als leadzanger van de populaire coverband ‘Goet-Foud’ blijft Dean Saunders bezig met zijn grootste passie.

Met covers van onder andere Bon Jovi, Elvis Presley en Robbie Williams reist de band van podium naar podium. Als Dean zich in 2010 opgeeft voor Popstars, en in januari van dit jaar als winnaar van de talentenshow van SBS 6 uit de bus komt, betekent dit ook het einde van de band. De start van een solocarriere is gemaakt. En het blijkt een bliksemstart, want Dean scoort onmiddellijk een dikke nummer 1-hit met zijn single ‘You And I Both’. Vanaf dat moment gaat alles voor Dean in sneltreinvaart: een agenda boordevol optredens en diverse uitnodigingen om aan te schuiven in de bekende tv-programma’s een vooruitzicht dus op een spectaculaire carriere! Met singles als Ik Wil Vannacht Bij Je Slapen, Je Raakt Me Zo, 1,2,3 en Dans Met Mij is Dean veel te horen op de Nederlandstalige radio zenders.

De nieuwe single Layla in samenwerking met Tata Mirando is ook weer in de geheel eigen “ik” sound van Dean waarbij de gypsy sound niet kan ontbreken.

YouTube video

Wilt u meer weten over Dean Saunders?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dean Saunders is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dean Saunders.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dean Saunders ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dean Saunders zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

William Burg

Joey Hartkamp

Gordon

Marcel de Groot

Rocking Daddy eenmansband

Aanvraagformulier Dean Saunders

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens