Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

De zusjes Magenta

Wilt u De zusjes Magenta boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De zusjes Magenta vindt u hier op deze pagina.

De Zusjes Magenta

Stijlvol – Fascinerend – Humoristisch.
Ontvangst – Animatie – Dans – Beweginstheater.

De zusjes Magenta instrueren, coördineren, evalueren, informeren, presenteren en verkeren altijd in opperste staat van paraatheid. Kortom, deze dames zijn op velerlei wijzen functioneel inzetbaar. Ze staan garant voor een theatrale aanpak en vormen dus een stijlvolle aanvulling voor Uw evenement.

YouTube video

Wilt u meer weten over De zusjes Magenta?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De zusjes Magenta is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De zusjes Magenta.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De zusjes Magenta ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De zusjes Magenta zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De zusjes Magenta

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens