Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

De Zingende Boeketten

Wilt u De Zingende Boeketten boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Zingende Boeketten vindt u hier op deze pagina.

Ze brengen vrolijke en dwaze ‘Flower’-Jazz ten gehore, hun vocabulaire is bloemrijk. Het repertoire een bloemlezing van bekende Jazz-klassiekers van o.a. Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong en The Andrew Sisters. Een bloeiend duo uit onze tuin dat de bloemetjes buiten weet te zetten en uw gasten in de juiste stemming weet te brengen!

De zingende boeketten zijn versterkt met een mobiele geluidsinstallatie waardoor zij op verschillende plaatsen tijdens uw evenement kunnen spelen. Tevens kunnen zij natuurlijk (de door u aangeleverde) bloemen uitdelen.

YouTube video

Wilt u meer weten over De Zingende Boeketten?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Zingende Boeketten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Zingende Boeketten.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Zingende Boeketten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Zingende Boeketten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Zingende Boeketten

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens