Winkelcentrum promotions

De Witte Wensfee

Wilt u De Witte Wensfee boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Witte Wensfee vindt u hier op deze pagina.

Een ieder is wel nieuwsgierig: Wat zal mij de toekomst brengen? Wat voor mogelijkheden zijn er voor mij? Mensen willen zovéél dat de druk soms erg groot wordt.

Alles moet tegenwoordig sneller en beter! Iedereen heeft het drukdruk en men is vrijwel altijd bereikbaar via gsm, Email, Facebook en Twitter. Door al die eindejaar hectiek wordt een consult handlijn lezen of kaart leggen op uw kerstfeest/kerstborrel wel héél erg aantrekkelijk.

Een oase van rust en zélfbespiegeling. Want wat valt er te zeggen over uw levenslijn, de creativiteitslijn, de lotslijn, de reislijn, de hartslijn (emoties/relaties) en de geldlijn?

Liefde, geld, roem en succes! Een uitgesproken kans om daar iets meer over te vernemen. Héél verrassend en origineel tijdens uw receptie, diner, business meeting, kerst & nieuwjaar-borrel, een open dag of een congres bijeenkomst. Ook als fortuneteller (Engelstalig) voor uw buitenlandse gasten/genodigden.

Wilt u meer weten over De Witte Wensfee?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Witte Wensfee is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Witte Wensfee.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Witte Wensfee ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Witte Wensfee zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Witte Wensfee

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens