Artiesten, Festival, Muziek, Shows

De Wannebiezz

Wilt u De Wannebiezz boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Wannebiezz vindt u hier op deze pagina.

De Wannebiezz vielen bij Holland’s Got Talent op met hun humoristische optreden. Gordon bestempelde dit vrolijke trio als “Te gek in hun genre” en Patricia Paay wilde  graag meer van ze zien.

Gereserveerd: Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette zijn geboren en getogen op de kermis en trekken nu met hun vrolijke interactieve ‘Hollands talige’ liedjesprogramma door Nederland en België om met het publiek gezellig de narigheid van alle dag eens van zich af te zingen. De Wannebiezz hebben het repertoire van Het Cocktail trio geadopteerd met de goedkeuring van Ad van der Geijn, het enige nog levende lid van dit legendarische trio. Daarnaast brengen de Wannebiezz een unieke mix van hits uit de afgelopen 40 jaar. Van smartlappen tot Rock & Roll en alles wat daar tussen zit. Het Nederlandstalige repertoire wordt zo nu en dan afgewisseld met een [steenkolen] Engelse, Duitse, Franse of Spaanse hit.

Hun jarenlange vriendschap, Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure, herkenbare humor en het vrije kermisleven zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij (bijna) niets moet en (bijna) alles mag. GEZELLIGHEID is hun streven, maar dat zit bij de Wannebiezz wel goed. Ech wel!!

YouTube video

Wilt u meer weten over De Wannebiezz?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Wannebiezz is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Wannebiezz.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Wannebiezz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Wannebiezz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Wannebiezz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens