Shows

De VrijMiBo Show

Wilt u De VrijMiBo Show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De VrijMiBo Show vindt u hier op deze pagina.

Vrijdagmiddag… einde van de week, tijd voor een gezellig drankje met je vrienden of collega’s!

Dan is het tijd voor de Vrijdag Middag Borrel! Arjon Oostrom presenteert De VrijMiBo Show, een gezellige drive-in show met alle mogelijkheden om een super gezellige Vrijdag Middag Borrel te maken. Het kan niet gek, klein of groot genoeg!

Wat krijg je met de De VrijMiBo Show: 2 uur durende show met DJ en een optreden van Arjon Oostrom. Dit alles inclusief licht & geluid.

De show is uit te breiden met verschillende mogelijkheden: meer artiesten, danseressen en extra show uren, alles kan en mag!

Wilt u meer weten over De VrijMiBo Show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De VrijMiBo Show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De VrijMiBo Show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De VrijMiBo Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De VrijMiBo Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De VrijMiBo Show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens