Recreatie, Winkelcentrum promotions

De Tandenfee

Wilt u De Tandenfee boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Tandenfee vindt u hier op deze pagina.

De allerlaatste trend op het gebied van Body Decoration. Een kleine Swarovski kristal wordt op zeer professionele en hygiënische wijze met speciaal tandartsmateriaal geplakt op een van de tanden van de bezoekers. De Swarovski kristal kan een maand tot wel zes maanden blijven zitten en is absoluut niet schadelijk voor de tand.

Wilt u meer weten over De Tandenfee?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Tandenfee is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Tandenfee.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Tandenfee ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Tandenfee zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Tandenfee

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens