Muziek, Winkelcentrum promotions

De Swingers

Wilt u De Swingers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Swingers vindt u hier op deze pagina.

De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen. Hun repertoire behelst bekende (en hele bekende) songs uit verschillende muziekgenres. Van rock ’n roll tot meezingers en van blues tot disco.

De strak in het pak gestoken Swingers kunnen gemakkelijk tussen de gasten optreden, maar komen ook op een podium prima tot hun recht. Dit gecombineerd met hun knappe, intelligente en charmante uitstraling zorgt ervoor dat ze door muziekliefhebbers uit elke leeftijdscategorie worden bewonderd. De aanwezige gasten zullen u zeker roemen om uw keuze.

De altijd vrolijke Swingers bestaan uit:

  • Zang, gitaar
  • Contrabas en zang
  • Cajon en zang 

Indien gewenst kunnen de Swingers hun eigen installatie meenemen (tot ca. 200 personen).

YouTube video

Wilt u meer weten over De Swingers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Swingers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Swingers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Swingers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Swingers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Swingers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens