Seizoenen, Winkelcentrum promotions

De Sneeuwvrouw

Wilt u De Sneeuwvrouw boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Sneeuwvrouw vindt u hier op deze pagina.

Hoe prachtig zou het kunnen zijn om de sfeer op uw jaarlijkse kerstmarkt nog enigszins te verhogen met kerst- en sfeermuziekjes, gespeeld op een dwarsfluit door ………..een sneeuwpop! Op haar sleetje staat een kerstboom, met kerstkransjes voor de allerkleinsten. 

Zij speelt en zingt de meest romantische muziek uit alle windstreken……en ze laat het zelfs plaatselijk sneeuwen als ze goed gehumeurd is!!! 

Maar……..ze heeft het zo koud, en lijkt haast te bevriezen op de straatstenen….. 

Soms – als het budget het toelaat – komt daar Olivier aan op zijn sleetje, die zich heel alleen en eenzaam voelt, en bij de sneeuwpop zijn hart lucht, omdat niemand naar hem luistert. Door zijn prachtige gitaarklanken krijgt de sneeuwpop zelfs blosjes op dr wangen en samen worden ze hartverwarmend, voor elkaar en voor het publiek….

Wilt u meer weten over De Sneeuwvrouw?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Sneeuwvrouw is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Sneeuwvrouw.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Sneeuwvrouw ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Sneeuwvrouw zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Sneeuwvrouw

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens