Muziek, Winkelcentrum promotions

De Rode Lopers

Wilt u De Rode Lopers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Rode Lopers vindt u hier op deze pagina.

De Rode Lopers is een swingend mobiel trio, geheel in een rood jasje gestoken. Deze drie rasmuzikanten spelen geheel op akoestische wijze de allerbeste hits uit de muziekgeschiedenis.

Met een rijdend drumstel, een contrabas, en een gitaar spelen zij letterlijk van voor naar achter en van links naar rechts op ieder feest.

Rood is de kleur van de hartstocht, de passie en de liefde. En dit is precies wat de Rode Lopers over willen brengen. Een gevoelige lovesong, een rock klassieker of een smartlap. Door jarenlange ervaring weten ze precies de juiste sfeer op het juiste moment neer te zetten.

YouTube video

Wilt u meer weten over De Rode Lopers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Rode Lopers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Rode Lopers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Rode Lopers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Rode Lopers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Rode Lopers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens