Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions, Workshop

De ritmische keuken

Wilt u De ritmische keuken boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De ritmische keuken vindt u hier op deze pagina.

‘De Ritmische keuken’  is een act waarbij de ervaring van bijv. op een leuke en ontspannen manier muziek maken voorop staat. Het publiek dat bestaat uit zowel kinderen als volwassenen gaan met pollepels muziek maken!

Dit kan met of zonder begeleiding, ritmes slaan en verschillende geluiden maken. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een begeleider en een extra  professionele  percussionist.

Zowel de binnenkant als de buitenkant van de constructie zijn te gebruiken dus er kunnen zeker 12 mensen tegelijk spelen. De act kan geboekt worden met 2 acteurs, die in kokskleding de activiteit zullen begeleiden. De Ritmische keuken is inzetbaar tijdens allerlei culinaire evenementen zoals food festivals, open dagen van bedrijven etc.  Een mogelijkheid is om  de kinderen muziek te laten maken en ze te laten knutselen onder begeleiding. Uiteraard in de sfeer van koksmutsen versieren of cup cakes maken.

Wilt u meer weten over De ritmische keuken?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De ritmische keuken is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De ritmische keuken.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De ritmische keuken ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De ritmische keuken zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De ritmische keuken

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens