Attracties, Culinair, Recreatie, Winkelcentrum promotions

De Rijdende Poffertjeskraam

Wilt u De Rijdende Poffertjeskraam boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Rijdende Poffertjeskraam vindt u hier op deze pagina.

Wat deze Rijdende poffertjeskraam zo uniek maakt? Behalve de overheerlijke, ambachtelijk bereide, poffertjes én de twee gezellige koks in kerstoutfit die het allemaal mogelijk maken is hij ook mobiel!

De Kerst poffertjeskraam wordt rondgereden door een elektrische mini Rolls Royce! Deze mini Rolls Royce is op zichzelf al een ware blikvanger. De kraam rijdt zachtjes door het publiek en ondertussen is er een gezellig kerstdeuntje te horen door middel van de ingebouwde geluidsinstallatie. De mensen lopen met de kraam mee, waardoor er geen lange wachtrijen ontstaan. 

Deze mobiele act is ideaal voor bijvoorbeeld winkelcentra, kerstmarkten en bedrijfsfeesten; doordat de kraam rondrijdt ziet iedere winkelier, kraamhouder of bezoeker deze wel een keer voorbij komen en krijgt dus echt waar voor z’n geld! De Kerst poffertjeskraam kan, in overleg, voorzien worden van ieder gewenst logo.

YouTube video

Wilt u meer weten over De Rijdende Poffertjeskraam?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Rijdende Poffertjeskraam is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Rijdende Poffertjeskraam.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Rijdende Poffertjeskraam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Rijdende Poffertjeskraam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Nostalgische Houten Kraam

Aanvraagformulier De Rijdende Poffertjeskraam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens