Festival, Muziek

De Paloma’s

Wilt u De Paloma’s boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Paloma’s vindt u hier op deze pagina.

De Paloma`s; Authentieker dan dit gaat het niet worden!

Neem 6 vrolijke feestgangers die niets leuker vinden dan een ouderwets gezellig feestje vieren. Figuren die gek zijn van muziek maken èn die graag oude tijden weer laten herleven!

De tijd dat de piratenzenders ruisend door je radio kwamen en dat ‘Veronica komt naar je toe deze zomer’, nog vanaf een piratenboot werd uitgezonden. Je was op bezoek bij je opa en oma en uit de radio in de bijkeuken klonk een krakend mono of misschien nét stereo geluid. Dat stond toen nog in de kinderschoenen!

Nummers van o.a. Corry en de Rekels, The Sunstreams, George Baker, De Four Tak, Frank Ferrari en Jan & Zwaan. “Herinnert u zich deze nog”…. galmde het dan na.

Toporkest De Paloma’s neemt je met liefde mee terug naar die “goeie olde tied”! Al die nostalgische liedjes komen dankzij De Paloma’s weer opnieuw tot leven. Inclusief het geluid van een echte accordeon en Hammondorgel.

Loop de polonaise op De Dutchboys of wals mee op de klanken van De Zangeres Zonder Naam en laat je verrassen door deze band die, dankzij hun Achterhoekse roots, ook af en toe wat steviger werk ten gehore zal brengen. Wij noemen b.v. Normaal, Boh Foi Toch en Het Hanska Duo!

Dus zin in een feestje van herkenning? Ouderwetse Hollandse gezelligheid? Inhaken, polonaises, walsen en van je hopsakee? Toporkest De Paloma`s trapt ze knettertje hard aan!

YouTube video

Wilt u meer weten over De Paloma’s?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Paloma’s is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Paloma’s.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Paloma’s ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Paloma’s zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Cafe Flamand

Hike

BTMS – Black Tie Monkey Squad

The Sunclub

Kraak & Smaak

Aanvraagformulier De Paloma’s

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens