Muziek, Winkelcentrum promotions

De Okeesjons

Wilt u De Okeesjons boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Okeesjons vindt u hier op deze pagina.

Entertainment duo de Okeesjons maakt van elk evenement een succes. Of het nu gaat om een, braderie, hobby beurs , receptie, winkelopening, huwelijks-feest, diner voor twee, verjaardag, tweedehands autoshow of gewoon voor uzelf in huiskamer of tuin. Met een zeer gevarieerde muziek keuze zullen wij u trakteren op nummers uit binnen- en buitenland. Van achtergrondmuziek tot bekende meezingers.

De Okeesjons spelen akoestisch, dus zónder versterkers. De muzikanten zitten dus niet “aan een touwtje” en kunnen zich makkelijk tussen het publiek bewegen. Op verzoek kan er ook (licht) versterkt gespeeld worden. Dit Duo brengt een gevarieerd programma van Nederlands- en Engelstalige hits, van Pop tot echte vijftiger jaren Rock ’n Roll. Kortom voor elke party “de Okeesjons”!

YouTube video

Wilt u meer weten over De Okeesjons?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Okeesjons is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Okeesjons.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Okeesjons ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Okeesjons zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Okeesjons

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens