Artiesten, Entertainment

De Offsiders

Wilt u De Offsiders boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Offsiders vindt u hier op deze pagina.

Een mix van plezier, sport en een sprankelende chemie. Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder staan klaar om te schitteren. Met Aperol als geheime ingrediënt, zullen ze je betoveren en verblijden! Nu exclusief te boeken, met een vleugje Aperol op het podium!

De mannen van Veronica Offside brachten in mei 2023 hun eerste single ‘Een aperolletje’ uit. De single met bijbehorende videoclip werd voor het eerst getoond in de uitzending van 25 mei in Vandaag Inside. Met hun nieuwe zomerhit brengt het drietal je rechtstreeks naar zonnige terrasjes en zwoele zomeravonden. Klinkt goed toch? Doe dus snel een aanvraag!

Veronica Offside is elke maandagavond rond half 9 te zien op Veronica met het laatste voetbalnieuws. In de uitzendingen ontvangt presentator Wilfred Genee voetbalanalysten Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft in wisselende samenstelling. Ook komen er regelmatig actuele gasten uit de voetballerij voorbij in de gezellige ‘voetbalkantine’ van Veronica Offside.

YouTube video

Wilt u meer weten over De Offsiders?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Offsiders is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Offsiders.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Offsiders ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Offsiders zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bas Nijhuis

Aanvraagformulier De Offsiders

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens