Muziek, Winkelcentrum promotions

De meisjes van de radio

Wilt u De meisjes van de radio boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De meisjes van de radio vindt u hier op deze pagina.

De meisjes van de radio brengen voor elk publiek vrolijke muziek, driestemmige zang en theater met een knipoog! Herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu. Vaak driestemmig, met een grap of een verrassende inval. Van de Andrew Sisters tot Caro Emerald, van luisterliedjes tot meezingers en danshits!

Bedrijfsfeest, diner, voorstelling, jarig, opening of feestavond?

Zeg het maar! Met hun rijdende radio hebben ze hun eigen geluid altijd bij zich. Dat kan binnen, maar ook buiten!

YouTube video

Wilt u meer weten over De meisjes van de radio?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De meisjes van de radio is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De meisjes van de radio.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De meisjes van de radio ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De meisjes van de radio zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De meisjes van de radio

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens