Muziek

De mannen van oranje

Wilt u De mannen van oranje boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De mannen van oranje vindt u hier op deze pagina.

Voor een echt hollands feestje!

De Mannen van Oranje maken feest! Alle bekende Nederlandstalige kroegstampers komen voorbij: Frans Duijts, Jan Smit, René Schuurmans, André Hazes, Vinzzent, Gebroeders Ko, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Gerard Joling, Nick & Simon en ga zo maar door.

De enige band in Nederland die alleen maar feestmuziek van eigen bodem speelt en daarmee elk publiek van jong tot oud aan het hossen en zingen krijgt. De band die er voor kan zorgen dat elke Hollandse feestavond aan elkaar gespeeld wordt met passend repertoire, maar die ook zelfstandig een hele avond voor Hollandse meezingers kan zorgen.

Kortom, de perfecte band voor ieder evenement waar Hollandse gezelligheid en meezingen gewenst is: feesttenten, dorps- en pleinfeesten, bedrijfsfeesten, studentenfeesten, hockeyfeesten, festivals, oktoberfeesten en natuurlijk carnaval.

YouTube video

Wilt u meer weten over De mannen van oranje?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De mannen van oranje is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De mannen van oranje.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De mannen van oranje ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De mannen van oranje zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De mannen van oranje

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens