Artiesten, Festival

De lievelings dj`s van je zusje

Wilt u De lievelings dj`s van je zusje boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De lievelings dj`s van je zusje vindt u hier op deze pagina.

Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij de Lievelings Dj’s van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. En dat doen ze niet bepaald onverdienstelijk. Met een overvolle agenda vliegen ze van hot naar her. Of het nou Zwarte Cross, Paaspop, Defqon1, Wish Outdoor, Lakedance of 7th Sunday is, overal maken deze toppers één grote puinhoop van de dansvloer.

Houd je zusje in de gaten, want dansen gaat ze zeker…

YouTube video

Wilt u meer weten over De lievelings dj`s van je zusje?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De lievelings dj`s van je zusje is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De lievelings dj`s van je zusje.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De lievelings dj`s van je zusje ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De lievelings dj`s van je zusje zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De lievelings dj`s van je zusje

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens