Overig Entertainment, Seizoenen, Winkelcentrum promotions

De Lantaarnaanstekers

Wilt u De Lantaarnaanstekers boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Lantaarnaanstekers vindt u hier op deze pagina.

Meesters van het licht. Het Lantaarnvolk kent zijn oorsprong in het historische vak van lantaarnaanstekers. Na de komst van de gloeilamp is dit baantje snel verloren gegaan, maar enkele uitslovers hebben zich verenigd. Het Lantaarnvolk is altijd in de weer en is bezig bij voorkeur in het donker. Licht maken is tenslotte geen kinderspel maar een voorname taak.

Het gezelschap heeft een geheel eigen leefwijze welke – hilarisch genoeg – niets met effici├źntie te maken heeft. Met hun lichtkaravaan gaan zij van plek tot plek voor het fabriceren van licht. 

Gaat er al een lampje branden?

Wilt u meer weten over De Lantaarnaanstekers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Lantaarnaanstekers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Lantaarnaanstekers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Lantaarnaanstekers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Lantaarnaanstekers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Lantaarnaanstekers

Gegevens van het optreden

Contactgegevens