Beurzen, Festival, Muziek, Winkelcentrum promotions

De Krukskes

Wilt u De Krukskes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Krukskes vindt u hier op deze pagina.

Carnavalsvereniging De Krukskes uit ’s-Hertogenbosch (Oeteldonk) is opgericht op 17 mei 1981 door een stel muzikale vrienden, die vaak samen op stap gingen. Het motto werd carnaval vieren in de ruimste zin van het woord, waarbij als belangrijkste doel werd gesteld zichzelf en anderen te vermaken door het maken van lekkere muziek.

Inmiddels zijn De Krukskes uitgegroeid tot een “toon”aangevende vereniging met het accent op muzikale gezelligheid en met name in Oeteldonk zijn zij een begrip in de carnavalswereld.

In de loop der jaren ontwikkelden De Krukskes een heel eigen muzikaal geluid, die in Oeteldonk wel de “Krukskes-sound” wordt genoemd. Deze sound is onder meer te beluisteren op de cd’s die De Krukskes in 1992, 1997 en 2003 landelijk hebben uitgebracht. Mede daardoor zijn De Krukskes ook buiten ’s-Hertogenbosch bekend geworden en gezien het aantal optredens in het hele land worden hun muzikale prestaties ook daar bijzonder gewaardeerd. Die waardering strekt zich zelfs uit tot buiten de landsgrenzen, want De Krukskes waren inmiddels op uitnodiging te gast in onder andere Geel, Leuven, Hasselt (België), Hagenau en Strassbourg (Frankrijk) en Ahrweiler, Boppart en Rheinbach (Duitsland).

Wilt u meer weten over De Krukskes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Krukskes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Krukskes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Krukskes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Krukskes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Krukskes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens