Overig Entertainment, Shows, Winkelcentrum promotions

De kindershow van Michel

Wilt u De kindershow van Michel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De kindershow van Michel vindt u hier op deze pagina.

Een veelzijdig en verrassende kindershow gepresenteerd door Michel.

Zijn show is absoluut afwisselend te noemen door zijn snelle wissels in het programma. Zijn programma bestaat onder andere uit goochelen, liedjes en een heuze buikspreekact.

Tijdens de goocheltrucs worden de kinderen constant betrokken bij het geheel. Verbazingwekkende en humoristische trucjes staan garant voor veel magische pret. De vrolijke liedjes in het gevarieerde programma zetten de kinderen aan tot bewegingen en meedoen. De liedjes zijn telkens bedoeld om sfeer te creëren en de kinderen aan te zetten tot actief reageren.

Tijdens de buikspreekact weet Jeroentje de eigenwijze papegaai de harten van de kinderen te veroveren. Wie is de slimste? Michel of Jeroentje? Met behulp van de aanwezige kinderen wordt het weer een vrolijke boel! De kinderen worden direct bij het optreden betrokken en er is veel interactie.

YouTube video

Wilt u meer weten over De kindershow van Michel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De kindershow van Michel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De kindershow van Michel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De kindershow van Michel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De kindershow van Michel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De kindershow van Michel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens