Artiesten, Look a Like

De Helene Fischer look-a-like

Wilt u De Helene Fischer look-a-like boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Helene Fischer look-a-like vindt u hier op deze pagina.

Atemlos genieten van een optreden van Helene Fischer bij u thuis, op uw evenement of oktoberfest? Dat kan vanaf nu met de Helene Fischer Tribute show by Natascha! In een 30 minuten optreden brengt zij de beste hits van Duitslands Schlagerkönigin ten gehore; Atemlos, Mitten im Paradies, Lass mich in dien Leben, Immer Wieder en vele andere meezingers! Helene Fischer Tribute by Natascha beschikt over een jarenlange podiumervaring en met haar prachtige outfit en gouden stem, betreedt deze geroutineerde blondine de bühne en bespeelt met passie en overgave haar publiek! Haar performance is niet onopgemerkt gebleven; niet zelden kan zij de zaal pas verlaten nadat ze fans en schlagerliefhebbers heeft voorzien van een ‘heuse’ handtekening.

 Wat maakt het optreden van Helene Fischer Tribute by Natascha zo uniek?

Helene Fischer Tribute by Natascha zoekt altijd contact met het publiek; ze zijn immers het fundament bij haar optredens. Zij zingt altijd 100% live en beschikt over een eigen geluidstechnicus. Naast haar ervaring als professioneel zangeres, heeft zij veel tijd en energie gestoken in zowel haar verschijning alsook het samenstellen van het repertoire, nummers die akelig dichtbij het origineel komen! En mocht u bang zijn dat er alléén maar Helene Fischer covers worden gebracht; maakt u zich geen zorgen. Op wens kunnen de hits van Helene aangevuld worden met andere bekende Duitse meezingers; van Tausendmal Belogen tot het Kufsteinlied of Ein Festival der Liebe. U roept, Helene Fischer Tribute by Natascha zingt! En dát kan ze als de beste!

YouTube video

Wilt u meer weten over De Helene Fischer look-a-like?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Helene Fischer look-a-like is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Helene Fischer look-a-like.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Helene Fischer look-a-like ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Helene Fischer look-a-like zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Helene Fischer look-a-like

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens