Muziek, Recreatie, Winkelcentrum promotions

De goldies

Wilt u De goldies boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De goldies vindt u hier op deze pagina.

De Goldies bestaat uit vier enthousiaste rasmuzikanten die al sinds 1990 samen spelen. Ze hebben in alle hoeken van de wereld opgetreden en zowel nationaal als internationaal vele prijzen gewonnen. Ooit zijn ze op straat begonnen en hebben daar geleerd wat er voor nodig is een publiek te ‘vangen’. Een leerschool waar ze nu nog de vruchten van plukken.

De Goldies spelen voornamelijk akoestisch, ofwel zonder stekkers. Akoestische muziek voegt bij uitstek een sfeervol ongedwongen element toe. Het laat mensen vrij in hun gesprek en zorgt tegelijkertijd voor een uitstekende ambiance. De Goldies zijn niet gebonden aan één vaste plek. Derhalve zorgen zij, zich steeds verplaatsend en musicerend, voor een feestelijke sfeer op de gehele locatie.

 De Goldies hebben een bijzondere, persoonlijke benadering. Er kunnen verzoeknummers worden gespeeld en De Goldies zijn in staat in te spelen op specifieke wensen door bijvoorbeeld het verloop van een loopbaan of leven op unieke wijze te belichten.

De Goldies versterkt (met stekkers) op een podium kan ook. Hiervoor kan gekozen worden als u wenst dat de band wél op één vaste plek staat. Een optreden is dan iets prominenter, maar ook qua geluidsvolume houden De Goldies het altijd gezellig.

YouTube video

Wilt u meer weten over De goldies?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De goldies is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De goldies.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De goldies ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De goldies zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Johan Faber

Meet Raoul solo

Ferry de Lits

Jeroen van Zelst

The Trammps

Aanvraagformulier De goldies

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens