Overig Entertainment, Winkelcentrum promotions

De Geldschieter

Wilt u De Geldschieter boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Geldschieter vindt u hier op deze pagina.

De Geldschieter (voorheen Mystery Shopper) komt langs in uw winkelcentrum en GEEFT WEG!
In een opvallend ‘geld’ kostuum loopt de Geldschieter door het winkelcentrum en verrast een aantal van uw bezoekers door hun aankopen deels of soms helemaal te betalen!

Dit levert veel blije gezichten op!
Een fotograaf loopt mee om de geluksmomenten vast te leggen. U ontvangt na afloop alle foto’s die u op (bijvoorbeeld) uw website of social media kunt plaatsen. Wij maken er ook nog een spectaculaire foto video-slideshow van. (Per foto wordt toestemming gevraagd aan uw bezoekers.

Wilt u meer weten over De Geldschieter?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Geldschieter is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Geldschieter.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Geldschieter ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Geldschieter zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Kerstdecor

Arrenslee kerst fotografie

Zingende fotografen

De Paparazzi Fotograaf

Maak je Kerstkaart

Aanvraagformulier De Geldschieter

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens