Artiesten, Muziek

De Frogettes

Wilt u De Frogettes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Frogettes vindt u hier op deze pagina.

Al vele jaren bekend als dé vaste backingvocals van René Froger zingen Mandy Huydts en Daniëlle Mulder in een verrassend gestylde medley vorm en in lekker tempo o.a. hits van Rene Froger, classic- en huidige dancehits. Deze topzangeressen hebben menig mannenhart sneller doen kloppen en velen luidkeels doen meezingen. Ze zingen al meer dan 15 jaar tijdens de vele legendarische tv-shows en concerten van René Froger in een groot aantal theaters, Ahoy, de Kuip en de Arena. Sinds 2005 kwamen daar de meezingfeesten van De Toppers bij.

Naast The Frogettes werken Mandy en Daniëlle als veelgevraagde sessie- en studiozangeressen aan uiteenlopende projecten met verschillende artiesten. Hun stemgeluid is de herkenbare sound op talloze gouden en platina cd’s en dvd’s die eveneens in al die jaren zijn uitgekomen. Deze zeer ervaren en enthousiaste professionals onder de vele zangeressen zijn nu dus ook te boeken met een herkenbaar muzikaal programma voor uw evenement. Uw gasten zullen dit feest van herkenning en muzikale kwaliteit zeer op prijs stellen.

Wilt u meer weten over De Frogettes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Frogettes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Frogettes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Frogettes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Frogettes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

2 Unlimited

De Leukste Obers van Nederland

Duo Touchdown

Flageolettes

De Lawineboys

Aanvraagformulier De Frogettes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens