Artiesten, Entertainment, Overig Entertainment, Shows

De Frikandellen Party

Wilt u De Frikandellen Party boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Frikandellen Party vindt u hier op deze pagina.

De Frikandellen Party is vier uur feest en gezelligheid in je sportkantine. De Dj draai 4 uur lang de gezelligste en bekende hits en ook kun je een optreden verwachten van jullie gekozen artiest. Bij de Frikandellen Party kun je een keuze maken uit 4 artiesten waarvan er een artiest het optreden verzorgt van een half uur. Je kunt kiezen uit de volgende namen. Peggy Mays , Zus , Esther van Heeswijk , Dave of Jimmy van Zetel.

Natuurlijk is de party uit te breiden met een artiest naar u keuze. Dit alle is compleet verzorgt met licht en geluid natuurlijk en zelfs de frikandellen zullen niet ontbreken

Wilt u meer weten over De Frikandellen Party?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Frikandellen Party is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Frikandellen Party.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Frikandellen Party ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Frikandellen Party zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Peggy Mays

Jimmy van Zetel

Zus

Esther van Heeswijk

Dave

Aanvraagformulier De Frikandellen Party

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens