Muziek, Seizoenen, Winkelcentrum promotions

De Familie Kerstendijk

Wilt u De Familie Kerstendijk boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Familie Kerstendijk vindt u hier op deze pagina.

De Familie Kerstendijk is een burgerlijk gezin in vrolijke Kerst stemming uit de jaren vijftig. Twee steltlopende uitgedoste ouders, een klein jongetje dat Bartje heet die het zijn ouders knap lastig maakt en een enorme kinderwagen met een grappige Kerst baby’tje.

Ook wanneer zij niets doen en slechts rustig wandelen zijn deze Kerstgangers een lust voor het oog. De Familie Kerstdijk brengt voor jong en oud, interactief theater en weet als geen ander de sfeer tijdens een evenement super leuk en gezellig te maken voor het publiek. De Familie Kerstdijk zingt Kerstliedjes en Bartje deelt wat lekkers uit aan de kinderen.

Wilt u meer weten over De Familie Kerstendijk?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Familie Kerstendijk is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Familie Kerstendijk.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Familie Kerstendijk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Familie Kerstendijk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De Familie Kerstendijk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens