Artiesten, Festival, Muziek, Seizoenen

De Deurzakkers

Wilt u De Deurzakkers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Deurzakkers vindt u hier op deze pagina.

Het duo ‘De Deurzakkers’ is een begrip in ons land als het gaat om feest en het maken van stemming.

Feesten en partijen zijn steevast een succes als Clemens van Bracht en Willem van Schijndel op het podium verschijnen. Het repertoire van ‘De Deurzakkers’ liegt er niet om en het moet al gek gaan wil je geen nummer van de heren mee kunnen zingen. Om er een paar te noemen: “Het feest kan beginnen!”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe een stapje naar voren”, “Zak es lekker door” en de hit in alle voetbalstadions, maar ook tijdens optredens “De la la la van Strauss medley.

Met hun repertoire verschenen ze de afgelopen jaren vele malen rond carnaval in de hitlijsten. Echter opmerkelijk is dat ze het hele jaar door optreden met hun “tijdloze feestmuziek”. Door de jaren heen is het repertoire sterk uitgebreid met veel feest- en dansmedley’s, waardoor ze overal een programma op maat kunnen brengen. Het hele jaar door en overal moet het feest zijn is hun visie.

YouTube video

Wilt u meer weten over De Deurzakkers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Deurzakkers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Deurzakkers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Deurzakkers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Deurzakkers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Henk Wijngaard

Duo Brainstorm

Danilo

Jeremy’s Foute Feestje

Peter Koelewijn

Aanvraagformulier De Deurzakkers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens