Artiesten, Muziek, Shows

De Coronas

Wilt u De Coronas boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Coronas vindt u hier op deze pagina.

Er bestaat geen band in Nederland als de Coronas!

Alleen de Coronas spelen precies wat het publiek wil. Op verzoek. En echt adembenemend goed.

De leden van De Coronas zijn rasmuzikanten die alle vier hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. Die alle vier duizend-en-één hits vanaf de jaren zestig tot nu in de vingers hebben. En die alle vier alle instrumenten op het podium beheersen als geen ander.

Een optreden van de Coronas is altijd uniek en bijzonder want het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt. Op verzoek. Iedere bezoeker mag zijn of haar favoriete nummer aanvragen. Met behulp van de speakerscorner, live via de microfoon, of via de verzoekjes post-its. En de Coronas spelen het. Bezield, bezielend en beter dan goed.

Een optreden van de Coronas is echter meer dan je favoriete muziek alleen. Want het zijn grappige mannen. Ze zijn gek op hun publiek en het publiek dus ook op de hun. De Coronas praten, schmieren, schertsen, overdonderen en spelen ook nog het dak eraf.

Een optreden van Coronas mag daarom gerust rock ’n roll theater genoemd worden. Of stand-up pop. Een soulcircus en een smartlappenfestival. Want de Coronas zijn compleet en breken altijd de tent af!

YouTube video

Wilt u meer weten over De Coronas?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Coronas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Coronas.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Coronas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Coronas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Baby Blue

Just in case

FM Band

Ritm Stix

The Originals

Aanvraagformulier De Coronas

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens