Overig Entertainment, Recreatie, Winkelcentrum promotions

De Circuschauffeurs

Wilt u De Circuschauffeurs boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Circuschauffeurs vindt u hier op deze pagina.

Net als ze alles hebben uitgepakt en druk bezig zijn met het opbouwen van de tent, komen de twee vrachtwagenchauffeurs van het circus erachter dat ze de woonwagen met artiesten zijn vergeten. In paniek bellen ze de circusdirecteur om hem te vragen wat ze moeten doen. Hij is woedend en zegt dat zij de voorstelling zelf moeten verzorgen.

De twee chauffeurs staan voor een zware taak. Want hoe doen die acrobaten dat? En moet je vuurspuwen niet eerst oefenen? Hoe werkt de wonderbaarlijke katapult? En jongleren met twee handen en vijf ringen, kan dat? Ze snappen ook in 1 keer waarom ze deze leeuw gratis van Circus Boltini hebben gekregen.

De Circuschauffeurs is een circusvoorstelling die bijzonder geschikt is voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 11 jaar. De kinderen en ouders spelen een belangrijke rol bij de voorstelling. De voorstelling duurt 60 minuten. Een voorstelling vol hilariteit die zeker op de lachspieren werkt. Die voor spanning en misverstanden zorgt, maar ook voor daadwerkelijke hoogstandjes.

Wilt u meer weten over De Circuschauffeurs?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Circuschauffeurs is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Circuschauffeurs.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Circuschauffeurs ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Circuschauffeurs zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Circuspaardjes

Aanvraagformulier De Circuschauffeurs

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens