Entertainment, Events, Festival, Muziek, Winkelcentrum promotions

De Caraband

Wilt u De Caraband boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Caraband vindt u hier op deze pagina.

Een caravan, vijf mannen én een hoop zomerse muziek.
Dat is de Caraband.

Omdat de bandleden willen spelen waar en wanneer zij dat willen hebben ze een caravan aangeschaft en omgebouwd tot rijdend podium. Menig terras, foodtruck festival en diversen feesten zijn al verrast met zomerse deuntjes vanuit de caravan.

Met nummers van Will Smith, Bill Withers, The Police en Bob Marley is een vakantiegevoel dan ook gegarandeerd. Hun motto? “Feestje, biertje, bandje, zonneschijn.”

YouTube video

Wilt u meer weten over De Caraband?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Caraband is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Caraband.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Caraband ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Caraband zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Lekke Band

Casino Showband

Finally

Band with Benefits

drop dead gorgeous

Aanvraagformulier De Caraband

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens