Muziek, Seizoenen

De blije pepernoot

Wilt u De blije pepernoot boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De blije pepernoot vindt u hier op deze pagina.

Bij uitstek de Pietenband voor uw Sinterklaasfeest!

Onze Pietenband 

“De Blije Pepernoot” brengt in vrolijke Pietenoutfit leuke Sinterklaasoptredens. Ons orkest bestaat uit ongeveer 12 Toeterpieten en een paar trommelpieten. Zij horen allemaal bij een muziekvereniging en spelen al jaren nootjes mee!

Wilt u meer weten over De blije pepernoot?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De blije pepernoot is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De blije pepernoot.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De blije pepernoot ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De blije pepernoot zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier De blije pepernoot

Gegevens van het optreden

Contactgegevens