Artiesten, Muziek

De Alpenzusjes

Wilt u De Alpenzusjes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Alpenzusjes vindt u hier op deze pagina.

Dé party act voor uw Après-ski feest

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Helemaal dol. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.

De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop. Met hun nieuwe single Macho Hans schieten ze weer in de roos. Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht. Met hun single Zwaai Naar Jou, zwaaien de Alpenzusjes naar jou, zwaai een keer terug! De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren. Dat bewijzen ze al met hun zomerse single ‘Wil Jij De Mijne Zijn’. De Gebroeders Ko zijn verantwoordelijk voor dit leuke liedje.

Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Bekend van:

  • Winnaar Party Award 2014 Beste Feest Act
  • Optredens bij Life 4 You en Utopia
  • Nominatie Paty Awards 2015 Populairste Party Act
  • Hits o.a. Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke
YouTube video

Wilt u meer weten over De Alpenzusjes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Alpenzusjes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Alpenzusjes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Alpenzusjes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Alpenzusjes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Barbara Dex

2 brothers on the 4th floor

#OJKB

De Stoopjes

Paula Snoeren

Aanvraagformulier De Alpenzusjes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens