Muziek

Daylight Superband

Wilt u Daylight Superband boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Daylight Superband vindt u hier op deze pagina.

Daylight Superband is een van de beste allround orkesten van Nederland.  De zes enthousiaste bandleden, waaronder een zanger en een zangeres,  maken van uw feest een grandioos succes. Eventueel kan de band worden uitgebreid met een spetterende blazerssectie.

De band staat garant voor een optreden met swingende muziek. Actuele hits  worden afgewisseld met dance-classics of sterke medleys. Ook Nederlandstalige nummers, zowel feest als pop, staan natuurlijk op het  repertoire. Als extra is er nog een knallende Blues-Brothers act.

Wanneer u op uw feest ook artiesten wilt laten optreden, kunnen deze live  door de Daylight Superband worden begeleid. Het orkest heeft ook op dit gebied een zeer goede naam.

YouTube video

Wilt u meer weten over Daylight Superband?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Daylight Superband is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Daylight Superband.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Daylight Superband ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Daylight Superband zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Daylight Superband

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens