Artiesten, Festival, Muziek

Davina Michelle

Wilt u Davina Michelle boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Davina Michelle vindt u hier op deze pagina.

Wereldster P!nk reageert in 2017 in een viral video op Davina Michelle’s cover van What About Us met “Now I know how it’s supposed to sound.’’ Sindsdien gaat het hard voor de Nederlandse. Davina Michelle weet zichzelf met haar ongeëvenaarde en dynamische stem in een paar jaar tijd op knappe wijze te vestigen als meest succesvolle Nederlandse zangeres ooit in de Top 40.

Als bekroning wint Davina meerdere awards, waaronder een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’ Met ‘Skyward’, ‘Better Now’, ‘Beat Me’ en my own world heeft ze meerdere platina en gouden hits op haar naam staan. Na verschillende succesvolle Nederlandse samenwerkingen laat Davina op haar indrukwekkende debuutalbum ‘my own world’ zien waar ze voor staat. Stevige pop-tracks, van powerballads tot dansbare songs, met empowering teksten.

YouTube video

Wilt u meer weten over Davina Michelle?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Davina Michelle is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Davina Michelle.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Davina Michelle ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Davina Michelle zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

OG3NE

Kris Kross Amsterdam

Diggy Dex

Maan

Aanvraagformulier Davina Michelle

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens