Artiesten

Dave Dekker

Wilt u Dave Dekker boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dave Dekker vindt u hier op deze pagina.

Dave Dekker boeken is nu mogelijk! Hij was de fanatieke jonge zanger bij The Voice Kids 2012 en werd daarbij 2e! Dave Dekker bracht onder andere de nummers `Geef Me Je Angst’, ‘Laat me’ en `Toen Ik Je Zag’. Met deze nummers wist Dave Dekker het publiek aan zich te binden en telkens weer te verrassen tijdens de razend populaire talentenjacht The Voice Kids.

Inmiddels heeft Dave Dekker een platencontract en gaat aan de slag met zijn opnames.  Van 2007 tot 2009 speelde Dave Dekker 42 keer de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical. Het bracht hem op het podium in de HMH met Danny de Munk, in programma’s als De Wereld Draait Door en Mooi! Weer De Leeuw én op het grote Idols-podium in 2008 tijdens de backstage show.

Wilt u meer weten over Dave Dekker?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dave Dekker is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dave Dekker.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dave Dekker ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dave Dekker zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ray Klaassen

Gene Travis One Man Show Band

Blues Brothers imitator

René Froger

Marco Schuitmaker

Aanvraagformulier Dave Dekker

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens